beiget/brunt och en färgklick från laredoute!


här har ni lite insperation från laredoute! tunikorna (första och sissta bilderna) kostar 329 kr och klänningen klickar ni hem för 449 kr! jag tycker alla var jätte söta, men min favorit var nog nån av de beiga plaggen! vilket tycker ni var snyggast?

nu har jag varit hemma i ca en timme efter att stationspasset slutade, men det känns seriöst som typ tio minuter... fråga mig inte varför! det var förresten super kul på stationen idag, innan var jag inte taggad kan jag säga er men i slutet körde jag på som en galning, haha!! men jag tänkte iaf börja göra mig iordinng för sängen snart, duscha, packa väskan till imorron osv. och på talom imorron så kommer vi ha en väldigt ovanlig skoldag då och kväll kan jag tillägga, men mer om det sen! :)

Kommentarer
Postat av: C

sv; nej, den var fuuuul! men vilken av klänningarna gillar du mest i mitt senaste inälgg? tror jag gillar 3:an mest, 2:an minst iaf :P

2009-05-14 @ 21:50:21
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: C

sv; alla var fina =)

2009-05-14 @ 22:00:41
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: C

alltså den färglada är jättesnygg i sommar när man har bruna ben och bara vill dra på sig ngt och dom beiga känns lite mer till fest!

2009-05-14 @ 22:30:37
URL: http://chrj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0