idrottsdag, vaccinering, täbyc, simmning, dansen..

där hade ni min dag då! den har varit lång men väldigt bra!! först hade vi idrottsdag i skolan, ex så fiskade vi, eller jag  trasslade upp knutar som "vissa" traslade till, haha, reste upp tält och lite till! det var inte världens bästa väder men det gjorde inte så mycket! efter det, vi slutade kart i ett, inte dåligt va?, tog jag en spruta mot tbe, fästingar som kan vara bra att ha. sen hämtade vi upp emelie och christine och åkte vidare till täbyc där jag fick med mig hårbandet nedan, 30 kr indiska! sen kan ni nog läsa resten i rubriken, först simmning och sen danspasset på friskis! I´am a bissy woman, haha! nu blir det lite mat framför desperados, det slutade såå spännade förra gången, så bäst att inte missa en sekund.. hih! =D


Kommentarer
Postat av: C

ahhaha, varför jag vill att du ska stanna hemma? jag vill ju kunna umgås med världens bästa vän såkalrt!!! hur var dansen? ;) vilka lärare var där?

2009-05-19 @ 22:21:53
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: C

haha okej! var susanne och camilla där? och ahhh, har skrivit ett inlägg för ett tag sen och så kommer det inte upp, så sjukt irriteradne!

2009-05-19 @ 22:32:49
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: C

nope..

2009-05-19 @ 22:35:04
URL: http://chrj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0