Friskis pass nr3Nu är jag hemma från ett jobbigt friskispass, med Elsa, Lollo och Annakarin! vi har kämpat på bra kan jag säga, och tidigare idag var vi på studiebesök på armémuseum med skolan, och sen fick mcdolalds fullt upp att servera oss, haha! så jag är jättenöjd med dagen men nu antar jag att det är dags att sätta igång med läxorna eftersom jag ska upp och på simmträning kl 06.00 imorgonbitti! Pusspuss!


Bilden: När jag och Emelie dansar runt och skriker för att våra underbart sköna uggs anlänt i förstaklass från New York! Taaaaack C, we love you! (Cristines pappa köppte dem där till oss, sju par tot.)!! :)


Fit For....Girl Night!!

Det var jag igår, ja! Ni kan inte ens tänka er hur vi skrattade, för det gjorde vi verkligen! Kvällen började vid...

..middagsbordet hemma hos Clara! Där vi alla proppade  i oss så mycket tackos som fick platts i våra "små" magar!


Sen bänkade vi oss i soffan framför idol, men en massa onyttigheter :D! Och efter det var kvällen i full gång med singstar, buzz, twister och en massa övertrötta skrikand brudar! (iochförsig fick jag vääldigt ont i halsen sen och eftersom jag skulle upp mycket tidigare än resten av girlsen så somnade jag snäppet innan, eller snarare timmarna innan dem, hihi! Men, men..)


Idag på morgonen var det typ minusgrader och frost och svinkallt men det hindrade ingen från att ställa in springtävlingen med skidklubben, så det var bara att pallra sig upp och på med löpardojjorna! jag tror till och med att jag slog mitt personbästa. nu ska jag och mamma till nån symässa i kista och sen får vi se. imorgon är det simmtävling i järfälla och igår hade vi orgentering med skolan, som gick superbra och var superkul! pusspuss


GO TOVE.....!säger jag bra!! Hon är såå asgrym!
Haha, jag kan typ två ord av låten hon sjunger här, men en sak kan jag säga och de två orden är mer än uttjatade idag!! I hope she wins! From now, some homeworks...Puss 


I´ve got a soul, but I´m not a soldier....


MOIHeeej sweeties! Ja,ja jag vet att jag skulle börja blogga vid skolstarten.... men det har varit lite hektiskt att komma igång och så, så jag har inte riktit orkat slå mig ner framför datorn. Men nu känner jag att det börjar rycka i fingrarna igen så det kanske kommer poppa upp lite inlägg då och då, haha! Idag har jag och tjejerna varit och bowlat, gissa vem som kom delad 1:a, hihi (tack för en underbar dag tjejer!!). På shoppingfronten är jag iaf i full gång att inhandla alla snygga höstgrejer och nu ska jag slå mig ner med lite skolböcker efter middagen. PussBilden är på mig och min underbara mamma förra julen när vi var på Cuba!!

 


RSS 2.0