I morgon smäller det..

För då bär det nämligen av till globen igen (kan man väl säga), men denhär gången är det LADY GAGA vi ska se!!! Vi kommer köa hela dagen från morgon till kväll, jag är så taggad, ja inte för köandet då, haha. Så ikväll tänkte jag försöka hoppa isäng så tidigt som möjligt så att jag är pigg i morgon! Wish us good luck (med platserna menar jag) :D! En bammse kram på eer!Dagens´
Efter att jag ätit lite lunch här hemma mötte jag upp tjejerna och så fikade vi på gaterau! Sen jag kom hem har jag både läst lite, tittat på tv och så har jag suttit ett tag här nere vid skrivbordet utan att ha fått något vettigt gjort och nu precis ropar pappa att middagen är klar, så jag får väl fortsätta med lite läxor sen när vi har ätit klart! Kram på er!


Dagens Planer..

.. är läxor, läxor, läxor, att vara ute litegrann och läxor igen, haha! Det är suuperfint väder ute idag så jag tänkte försöka vara ute så mycket som möjligt! Sen får vi såklart se ifall jag hittar på något nytt att fylla upp schemat med..


Denhär klänningen från bikbok är ett bra exempel på en fin klänning som jag letar efter, dock ser den lite lång ut, eller vad tycker ni?

Kläder som står högst upp på inköpslistan;
Kavaj
Hunter stövlar
Vit blus, från Vila
Puderrosa tröja med puffärmar, från hm
Beige eller Ljusgrå Skinnjacka
Fin klänning
Snygga skor med klackar


I:a Majtroffen & Valborg & Shopping!

Jag tror jag börjar såhär... Ghhaaaaaa jag har hittat ett par Converse!! Det är helt otroligt, mamma och jag har varit ute och letat i nästan varenda butik som säljer dem och vi har alltid fått samma svar, "de har slutat tillvarka dem", och så igår när vi var på stinsen och shoppade gick vi in på stadium och... haha, jag är såå glad!
Denhär beiga vårjackan fyndade jag också igår från isolde, den kommer bil perfeckt att använda ute nu och ni kan aldrig gissa vad den kostade.. bara 100 kr! Som ni ser på bilderna har också de söta topparna jag skickade efter från laredoute kommit :D. Så vad tycker ni?

I ferdags var vi lediga och åkte upp på den sissta skidtävlingen för sesongen
uppe i Hammra! Det var jättekul att få åka lite skidor igen, iaf om man bårtser från resulatet och att jag blev diskad det andra åket, haha! Som ni säkert vet var det också valborg i helgen, och när någon säger valborg brukar jag automatiskt koppla det till majbrasan... Men jag kan säga att de enda majbrasorna jag fick se var genom bilrutan påväg hem från Vemdalen! Hur firade ni Valborg? PussKram

RSS 2.0