Söta Rachel/Summer!


Haha, visst är det en jätte söt bild! Tycker jag iaf! Den underbara blommiga toppen och hela ansiktet ler liksom..! =) Nu blir det kort med lillebrorsan! pusspuss!

Från vardag till festklädd!


Kolla vad snyggt man kan fixa till den helt vanliga bas outfitten, från att vandra omkring i stan, raka vägen till galan!
Rachel piffar upp ett par helt vanliga jeans och en vit topp till en riktig "fottningsoutfitt", med ett par höga klackar, glittrigkavaj/kofta och den gula clutchen som lyser upp det hela! Riktigt snyggt!

Nu har jag precis smaskat i mig en banan och typ druckit tre glag vatten!! Jag vet inte varför jag är så törstig..! Men efter den mysiga middagen satte jag och mamma oss och åt upp en stoor kärleksmumms!! Sen planterade jag i lite blommor i krukorna och efter det hade jag lovat att leka lite med kussinerna och man blev svettig kan jag lova, vinken, kull, hökens vingar osv..! Haha, efter det gick vi ner och tog ett kvällsdopp (som var nödvändigt) och temperaturen hade sjunkit får 23 till 15 så det var svvinkallt! och nu sitter jag här... =)!

Rachel iklädd favoritklackarna..!


Ja, dessa sommriga galabilder tycker jag är jätte söta! och så stilren som Rachel är så var det inte konstigt att hon såg ut såhär... och ser ni, favoritskorna från Lavin är på igen, båda gångerna! på första bilden har hon passat ihop dem med en sval sommarkläning och på andra bilden klär sig skådespelerskan sig extremt bra i Herve Leger-fodralet!! och den fjäderprydda clutchen är pricken över i!

Nu är jag hemma efter en tur till sälhällan med surfbrädan och kusinerna! våtdräckten på, såklart. och sen sisst vi hördes har jag först hunnit med att vara lite på stranden och sen ut till klipporna! där det var svinkallt, om man jämför med vattnet i viken! Nu blir det middag och sen får i se, mer Rachel kanske...! =) pusspuss!

Visste ni att...


....Rachels favoritjeans är ett par utsvängda Levi´s som hon haft sedan hon ar 13?!  Ryckte som ryckte, men det kan ju stämma...eller? isåfall tror jag att man kan skymrta dem på denhär hippie bilden av våran mode prinsessa! Jag tycker iaf att hon passar super i dessa enkla kläder! vad tycker ni?och en sak till som ni kanske förstår då är att hon säger att hon har väldigt svårt för att slänga saker... just like me!

Ja, idag så kommer jag att slänga upp lite fler bilder på Rachel Bilson, jag har fått jättemycket insperation från både tidningar och internett! Go Summer (OC)!!
Nu har jag precis ätit en god lunch, korv med bröd och kärleksmumms till efterrätt! Så nu är jag verkligen proppmätt! På morgonen (typ 11) så tog jag en duch och frächade till mig lite, men nu om ett tag ska jag dyka ner i saltvattnet igen, tills dess ska vi (jag och mammsen) fixa lite här i stugan... så hejssvejs!

Sommar klackar!


Ja, alla dessa "hige heels" är från topshop! vad tycker ni? vilka skulle ni helst vandra omkring med på fötterna i sommar? personligen så tycker jag de första är rätt coola... Men nu ska jag hoppa bumms i säng, det är en dag i morgon ockdå... så pusspuss!

Grattis på Brölloppsdagen...


..med stort B, Mamma och Pappa!!!
jag älskar er! Nu har min bästis här sagt åt mig att skärpa mig med bloggandet och det ska jag...! Idag annars har jag inte gjort så mycket idag, badat ätit, lekt med kussinerna och solat (minimalt, hehe) ex. åkte vi ut med gummibåten kanske 300 meter härifrån och sen stannade vi vid en "vik"/sandstrand (eller ja sandbotten) och därifrån simmade jag och lillebror filip till några klippor en bit bort och sen hem igen.. så minst 1000 m ska vi nog ha klarat av, (med våtdräkt och flytväst också, ni vet hur vuxna är, hihi)! men u ska jag lära brorsan en passiange så vi ses, pusspuss!

shorts - h&m (nya), tröja - h&m (från elsa)! det var inte den ända outfitten, kan jag lova och jag körde mest på barfota annars var det ett par flippisar också från h&m som åkte på!

En snabbis...


Haha, en liten suddis! såhär serjag ut nu! linne från h&m och bikini från h&m! Men en sak jag kan säga är att det är suuuuperhett ute just nu, jag lovar! jag har till och med behövt kleta på lite solskyddsfaktor för att inte bli röd som en tomat! och igår var inte vädret sämmre, det är... a hur varmt som helst! vi har fått lägga en dyngsur handduk över hampus bur och linnet jag har slängt på mig var det tunnaste jag kunde hitta, så att det skyddar lite mot den stekande solen, hhe, men jag har faktiskt blivit lite brun och brunare ska jag bli! så nu ska jag ner till stranden och flyta runt på en solmadrass ett tag, typ resten av dan! c you!

Mot landet!


Nu har jag precis läst sissta ordet i denhär boken, altså med andra ord läst ut booken "systrar i jeans"..och den (eller de, jag har redan läst första och andra boken och besitter den fjärde som jag har all lust i värden att börja på nu, men när jag läst ut den så finns de inga fler böcker i serien så den får vänta ett tag till! jag är förresten så med alla serier som är bra, både på tv och i böcker.. jag vill att de ska fortsätta!!) men dehär boken var iaf jääääätte bra! jag grät till och med en skvätt för att den slutade så brra men änd sorgligt, hihi! nån som har läst den och håller med?

Tidigare idag så gick ju jag och lillerbrorsan till affären och där var innköpslistan: 3 l mjölk, fem tomater, glassar till oss (tack mormor), vattenballonger och jag fick med migen solotidning hem! sen har vi ätit en jättemysig middag här och badat i poolen två gånger..pluss min bok som jag också har varit djupt försjunken i, hihi! Nu ropar de på mig att jag måste packa ihop mina saker (som är spridda i hela huset, hihi) för att snart bär det av till landet med familjen!! jag har förresten haft det jätte bra här med mormor, så alla vet! puss på er, så ses vi snart!

Ny header sökes!


Nu i sommar har jag lust att frächa upp min header lite, så om ni vet/känner nån som gör snygga headers utan att ta betalt så får ni gärna höra av er!
tack på förhand!! för själv är jag rätt usel på det så bässt att annlita någon annan, hihi!

Jackie O-modellen!


hejsan, hejsan! sen jag sisst hörde av mig har jag fått lite mat i magen och till efterätt vart det biggaråer, eller körsbär (jag vet inte riktigt skilnaden på dem, hihi), men goda var de iaf!! sen så har jag tagit mig ett långt och skönt dopp och nu har jag precis svarat på era underbara kommentarer (det är bra fortsätt så, att kommentera altså!).snart knallar jag och braorsan nog iväg till affären och fixar lite åt mormor och sen slår jag mig ner med de sissta sidorna i boken i gräset!

och om ni först tittar på kändisarna ovan så ser ni att de alla bär samma klänning, en jackie O-modell altså! eller ja den kallas så för att det var en känd skådespelerska som var känd för att vara väldigt moderiktig och hon bar ofta dessa klänningar så nu kallas de som hon gjorde, haha där fick ni lite fackta att ta in också! men saken var den att jag tänkte fråga er: vem tycker ni bär upp klänningen bäst, Tyra Banks, Blake Lively eller Jenny McCarthy? och vilken färg var stråt vassare? en sak till, ser ni att alla kör lite på "benen i kors" stilen, hehe! kanske nåt som förljer i spåren..? 

Tjoheeej på er!!

Herre jiises vad hett det är ute! först nu på morgonen satte jag på mig bikini och drog på en solklänning över (som dessutom är för kort!) men den åkte av lite fort som den var på!! det här kommer säker vara varmaste dagen på hela året!!!! iiiii.... ;p! annars nu på morgonkvisten (hehe det är kanske inte morgon ute längre men, it feels like it!) har jag legat ute i gräset och läst, hjälpt mormor med tvätten, kletat ihop ungpankakssmeten (till lunch) och lite till! men nu kommer det lite bilder från igår kväll!! jag var jätte glad, don´t kno whay.. men jag var riktigt jätte super hyper glad så då gick jag ut på gräsmattan och hoppade runt tills jag typ tappade andan! Hehe, ne men här kommer lite bilder!


A nice shout! =) hehe ne men lite fin var den väl?


the beautiful sunsett!


sen försökte jag lägga ner min energi på att fixa en bra bild med schalen i luften!


en till, hehe!


och tillslut fastnade den i trädet!


på kvällen när jag satt djup försjunken i min bok (systrar i jeans, del 3) var dethär en av favoritplatserna, hehe fast med en dyna på! =)


sen ställde jag mig mitt på gräsmattan och lät kameran hänga med i svängarna.. och såkär blir bilderna då, hihi!

Så igår så hjälpte jag till lite här och var, ex var i och vattnade massa blommor i några av mormors alla hus! så det blev inte såå mycket läsa bok trots allt.. Nu ropar mormor att det är var så god.. så vi hörs! puss på er!

Den ultimala sommaroutfitten är...


..Klänning, såklart! iaf en av dem, haha! och här har ni några smakprover från nelly.com! tyvärr ligger nästan alla på över 500 lappen, vilket är lite för mycket för mig, men vad tycker ni om dem! Jag tycker personligen alla var rätt chica! med rätt accessoarer, väska och skor.. halleluuuuuja! men ända haken var som sagt att de val på tok föryra för mig och sen så kommer jag nog hålla mig till lite ljusare färger i sommar (alltså inte så mycket svart..)!

idag sov jag til elva, men det är väl så man ska göra nu i sommar.. ta ut sin skönhetssömn, eller? egentligen borde man ju gå upp på morgonen och lägga sig lite tidigare, så man slapp alla myggen på kvällskvisten, haha! mitt nya mål är alltså lite tidigare sängtider och lite tidigare vaknatider! hehe, som om jag skulle klara av det! idag är det världens finaste väder!!! så jag ska vara ute så mycket som möjligt, så det lär nog bli lite glest med uppdatering och destomer läsa boken ute på gräsmattan med bikinin och solglajjorna på! haha och förresten kommer det nog vara så hela sommaren för när den är slut och man ex ska berätta vad man gjort säga "humm få se.. suttit framför datorn och.. ja, jag vet inte riktigt nåt mer.."haha det lär väl inte ske, men 1-2 inlägg minst per dag ska jag väl hinna med! puss på er, så hörs vi!


Kvällens bilder!

Haha, nu kommer det fler och åter fler bilder här på bloggen! efter förra innlägget i morse så städade vi ur huste och tog bilen tillbaks söderut igen.. fast inte så långt, bara till mormor (5 timmar satt vi i bilen) fast det som är bra när man åker med mormor är att man gör många stopp, så vi både fikade, åt och sträckte på benen, istället för att åka som övriga familjen hela vägen i ett sträck.. utan stopp altså, men här kommer i allafall lite bilder eftera att vi stannat och köppt thaimat ,med oss hem, ätit den, traskat iväg och köppt pumt (till poolen) och dansat runt på tomten.. haha!


Haha här är den omtalade pollen! typ för treåringar men vi fick plats tre personer istället, hehe!


moi efter det lilla kvällsbadet!


sen fick vi bananer skivade i jordgubbs-sås med vispgrädde, mm det är lika gott som det låter. humm eller förresten mycket godare!


my dress.. som höll i sig hela dagen!


again..!


jag igår kväll med tandborsten i högsta hugg och nu ska jag göra precis samma sak.. borsta tänderna och sen blir det bok och isäng! =)


Haha, godnatt med er!

Godmorgon!


lilla jag precis just nu! här fick ni ochså en liten smygtitt på dagens, eller iaf stundens klädsel! skolavslutningsklänningen fån gina! =)

nu är det cleaning time här! för sen ska vi åka vidare hem till mina mor förräldrar! och idag är det självklart bässta vädret, när vi ska hem, haha! jag får njuta a den lilla stunden vi fortfarande är här! Ååh jag vill stanna!! men jag hör nog av mig när vi är framme! puss på er!


Dagen i bilder!


Haha, på morgonen så väcktes jag av lillebrorsan som skrek jag vill bada, och så blev det även för min del, skumbad i poolen kan det bli bättre..! hihi


lilla moi mitt uppe i skummet!


dagens söta..eller en av dagens då, hehe!


sen fick alla mina 20 naglar en regäl uppfrächning! =)


sen slog jag mig ner i solstolen med lite smått och gått!


jag, som förhäxad av boken, systrar i jeans! =)


the sunshine!! lite brunare blev jag nog när jag stekte i solen in på kvällstimmarna..!


puss på er!


vad var det jag sa, klarblå himmel!!

Haha, där hade ni lite av min dag i bilder! förutom att sola, bada och läsa hann jag också med att baka (färdigt pulver i och försig), fixa lite på tomten, kela med hampus (vår kanin) och åka och handla med min kära mormor!
Nu sitter jag och smaskar i mig lite physalis här framför datorn och tv:n, men nu tänkte jag krypa till sängs och dras med in i bokens värld.. ett tag! puss på er!

Allsång..la la la lalala..!


Haha, här har ni en bild på mig och några av tjejorna, dan innan skolavslutningen, SAKNAR ER!

Japp, det är precis vad jag tittade på alderles nyss! Alsång på skansen. tittade ni? annars idag har jag bara varit.. och tagit det lungt, och snart ploppar det nog upp lite bilder från dagen, ska ni se! nu senaste timmarna har jag bara knallat runt i bikini och en shal, så då förstår ni hur varmt det har varit, nu senare på kvällen iaf (klarblåhimmel)! =)

De som gissade rätt i vilket märke det handlade om i förra inlägget var, http://heltvanligtliv.blogspot.com/, http://chrj.blogg.se/, http://eliiinb.blogg.se/ och http://dreamdoll.blogg.se/! GRATTIS till er!och för er som inte kunde var svaret såklart Gucci!

Vilket märke..?


Ja, det får ni sova på och sen gissa i morgonbitti och alla som har rätt får en fin liten länkning.. blir det bra? Nu ska jag krypa isäng på direkten för jag vill ju inte sova bort hela dan imorgon! och en sak jag kom på är att man lurar sig på ljuset för det är superljust ute fortfarande och klckan är..!!men puss på er, och sätt igång att gissa!

en ledtråd: märket är dyrt och inehåller 2 c:n!

Puderrosa med nitar från nelly!


denna snygga klänning med nitar hittas på
nelly.com och vore den inte perfeckt till strandpartyt i sommar..?! med en clutch och lite guldiga accessoarier! vad tycks?.. lite dyr för min smak bara, 649 kr!

nu har jag precis nattat jakob och kvällen i övrigt bestod mest av kort/passians och lite fika. och förresten har vi (jag och j) proppat i oss en hel burk med saltgurka (smörgåsgurka då)..förutom några få som simmar kvar på botten!! haha, en hel burkpå en dag! och om vi sammanfattar vädret idag så.. sol, regn, hagel, sol, regn, sol, regn, hagel, sol, regn, sol, regn, sol.. ungifär!

Vinnaren av tävlingen en bit ner var http://minnahokka.blogg.se/  och här har vi en annan kämpe som också gissade rätt! Ashley var bäst klädd, såklart och Tila var inte den stora hitten denhär veckan! Grattis till er!

Colourfull glases!


I sommar är det många kändisar som satsar på färjade glajjor, ex dessa girls! Reachel (i hörnet) har till och med på sig ett par gröna som inte brukar vara så poppulärt.. men vem vet jag kanske knallar runt med sånna snart, haha eller inte! jag kommer nog satsa på några rosa, me like!

Sen jag hörde av mig sist har jag hunnit med en hel del, skumpolbad x2, fridatidningen och middag. snart får ni en liten länkning till tävlingen (skrålla ner lite), jag ska svara på era underbara kommentarer och så blir det fruktstund! puss på er!

Bubbelbad...


..stod på shemat med lillebrorsan, istället för bok i solen! för i morse satte vi upp den turkosa, plast barnpolen, hehe och nu efter lunchen kom den väl till pass (med allt shampoo vi hade..:p)!! nu ska jag ut i rabatten och hjälpa världens bästa mormor! sen får vi se om jag hamnar inne eller ute med en tidning eller en film.. men vi får se! puss på er!

The pic, me like!



Ja, en sånhär värmebölja skulle man ju inte tacka nej till direkt... som det var igår!! en nu tänkte jag ändå ta fram en solstol, slå mig ner med nån bok och hoppas på lite sol iaf, hehe! ♥

Veckans bäst/sämst klädda..?

Japp, nu är det upp till er att gissa det! Vem av dessa två kändisar (Ashley Olsen eller Tila Tequila) är korad som bäst reps. sämst klädda kändis denhär veckan? först till kvarn vinner en liten länkning! =) sätt igång bara...

Kjol-feber/gårdagens-dagens!


♥hallonrosa tubkjol - gina tricot,  vitt linne - h&m,  kjol med mönster - made by me (haha, altså jag har gjort den)♥

haha, igår hade jag som sagt lite kjolfeber! det var så varmt ute!! igårkväll när vi kom upp hit hade mormor fixat ihop en riktigt god och mysig middag som åts i trädgården!
senar på kvällen satt vi uppe ett tag och spelade lite passiange innan jag kröp isäng och somnade med ipoden i öronen, (innan jag vaknade nån timme senare och blev sur på mig själv för att jag inte tagit ut den, hehe)!

nu på morgonen var det också suuprefint väder, verkligen! strålande sol och blå himmel, så vi satte upp minipolen men nu skulle det självklart komma ett stort ösregnarmoln (hihi) så nu blir nog polen full på nolltid =D! och inte nog med det.. det haglade alderlessnyss!! kiss

bad bilder..!


färdigombytt och klar haha, så står jag och proppar i mig lite vattenmelon (och på tal om vattenmelon så heter världens bästa bok det, läs den!!


sen var det bara att ta sig ner i vattnet på ett smidigt sätt


haha, när jag väl doppat mig hade papparizzin andvänt fel kamera så det var bara att börja om igen =p


hopp i sjön..!


påväg upp till torra land igen..=) och för en gångs skull har jag inte brottom (för det var verkligen inte kallt i vattnet, eller så var det bara att jag blivit van från veckan innan..)


och efter att denhär underbara (haha) bilden togs hoppade jag  vattnet två ggr till, jag var/är så badsugen!!

det var underbart i vattnet, långt ifrån kallt iaf! men nu sitter jag i bilen och vi är strax framme i vemdalen där mormor har fixat pankakor till oss, (tack mormor)  =D! kramar




Midsommardagen badar i sol!


Japp, det är precis vad den och jag gör, haha! nu har jag som ni kanske ser suttit på baksidan i en solstol och glassat mig i solen men ipoden i högsta hugg! men vi ska alderless strax åka härifrån upp till vemdalen så nu tänkte jag ta mig ett dopp i det blå, eftersom vi har gjort det varje år och man vill ju inte bryta trenden..! men ni hör förhoppningsvi av mig från bilen, puss på er sålänge!

tillbaks här igen då..! =D



Japp, nu var vi här igen då, eller sen igåreftermiddags! somsagt brukar vi vara här varge midsommar
men det var ett tag sen vi var och dansade runt någon midsommarstång..! vilket är lite synd enligt min mening :), det hör ju liksom till! men men, igår fick vi god mat och fint väder så jag har inget att klaga på! :)

nu ska vi snart stoppa i oss lite mat (picnic på baksidan, hehe, man tager vad man hager)och sen bär det av ut på någon utflyckt, minigolf tror jag, exited, hehe! =D

Bildbomb från Vattenskidslägret!! =D

här kommer lite bilder då från vattenskidslägret, det var faktiskt väldigt kul..! de första dagarna hade moderjord bestämt sig för att det skulle regna över oss, men sen blev det lite bättre om man bortser från att det blåste såå mycket!! =D


den pyttelilla stranden vi husen där vi bodde! men den kom tyvär aldrig till andvändning för det var väldigt kallt..!


sofia


storstugan som den kallades, haha (nerifrån bryggan)


vatten, vatten, vatten... svinkallt faktiskt, vi krånglade på oss våtdräckter dag ut och dag in!


den sissta hållplatsen innan man var tvungen att ta sig ett dopp i det iskalla vattnet! (bryggan)


dessa sockor var no mina bästa vänner under hela veckan! hehe, nej men det var väääldigt skönt att dra på sig dem efter man åkt för fötterna var knallvita!!


jag åkte såklart både kneeboard, weakboard, banan, muff och vattenskid(or/a) och här har ni en av mina fordon, hih den har faktiskt vunnit sm!


moi


lisa, anna, eira, lollo och sofia fasnade på bilden, men de andra tjejerna på lägret hette också ellika och emelie. jag var såklart älst (av tjejorna), uch..hehe!


lilla eira som bara var åtta.. i bakrunden tre av tränarna som stökar i köket!


haha, nästa tränare som kallade sig partyprinsen... pytsan, hehe!


glade lilla jag som hoppar runt som en tok, det är bra att hålla värmen innan man ska ner i det iiiis kalla vattnet! =)


på två vattenskidor hade jag och sofia bestämt oss för att prova...


dehär.. här är jag påväg över till att ställa mig bakpå sofias skidor.. whohohooo!


vi klarade det på andra försöket!!!!!


bildbevis..! sen filmade också partyprinsen så det finns gott om bevis, haha!


mer bilder!


ännu mer bilder!


sen provade vi också tvärt om, att sofia skulle stå bakom mig men tyvär blev vi lite bakåttunga då! hehe men fin bild va?!

 Japp, där hade ni min lilla resa i bilder, och snart ploppar det nog upp ett litet innlägg om igårkväll (midsommarafton) och dagens planer! kiss!

Påväg till nästa station..!


Japp nu var vi påväg till nästa ställe denhär sommaren! vi ska nämligen till hälsingland och fira midsommar, som vanligt, haha! så i morse packade jag ner typ hela min garderob, eftersom jag tror att vi inte kommer hem innan det bär av till landet! mamma och pappa ska ju hem innan men man vet ju hur det blir när de packar, hehe! så nu sitter jag uppkripen i bilen med ipoden i högsta hugg, en bra bok, dvdn och såklart datorn!

igår trillade jag hem efter lägret vid femtiden men då var jag så trött att jag somnade framför datorn (sittandes, hihi) och sen var klockan ganska mycket igen innan jag vaknade så därför från ni lite uppdatering nu istället! på vattenskidslägret som jag var på hade jag det förresten suuper! och snart får ni en riktig bildbomb därifrån! =D men tills dess, puss på er!

Bästisen och Jag!



Jag avslutar denhär underbara dagen med en bild på mig och bästisen! aah, idag fick vi SOMMARLOV! nu är jag jätte trött och jag har långt ifrån börjat packa tills imorgon när jag ska på vattenskidsläger! men vi får ta itu med det i morrgon! puss på er! och om jag inte hinner slänga upp något inlägg imorgonbitti eller att ni åker innan jag är hemma igen så... GLAD SOMMAR, JAG KOMMER SAKNA ER OTROLIGT TJEJER!


Summertime is here!

Här kommer lite mer bilder från avslutningen, den är verkligen minnesvärd! jag kommer SAKNA ALLA, OCH SPECIELT ER TJEJER!


jag och bästisen som just varit och köppt en blomma till världens bästa lärare, PERNILLA som ska sluta, åååh! till våran underbara mentor hade vi redan en bukett, hehe!


the girls!


emelie och c, jag kommer sakna er!


clara och elli!


sötnosarna vickan, elsa och christine!


annakarin, lollo och clara!


jag, e och c!


en till bild på mina tjejor..!


såhär såg cermonin ut!


emelie pv, jag, christine och emelie! 


c, jag och sanna (våran underbara lärare för två år sen) ! =)


blåsigt värre var det påväg hemmåt sen, haha!



klänning - gina tricot, väska - lundbergs, kofta - zara, skor - skorett!


Gårkvällens mys i bilder!


först kröp vi upp i soffan framför OC med en massa godis såklart (men som var slut innan det äns startat, haha)


sen gjorde vi oss iordning för natten!


och för er som inte minns så sov vi på studsmattan (vi har tält över)


innan vi gick och la oss!


såhär sov vi och vickan har redan krupit ner under täcket, haha!


haha, sen kröp resten också isäng! =)


och här är vi, vickan, jag och christine i morse när vi just har vaknat, som ni kanske ser, haha! efter det köred vi lite morgongympa också, hehe och jag tror att vi skrek lite högt..! =D

pics från skoldagen igår!

haha, här kommer lite härliga bilder från igår i skolan..först var vi ju och städade ur klassruen sen blev det korvmed bröd på skolgården och sisst men inte minst, lärarna mot niorna i fotboll! ta för er bara! =D


bästisen och elsa pelsa, hehe!


moi och bästisen!



hejja lärarna!! (i de vita och röda tröjorna, hihi)


jag vickan och christine!


toppmodell grupp-pic, hehe!


vi tog en liten paus från all fotboll och gick in i friskissalen, hehe!


ojoj, vad paparizzin gillade att fotta oss!


fast tre snygga brudar är ju å andra sidan rätt svårt att motstå! hehe


när jag kom hem från christine (jag måste bara säga att TWILIGHT VAR/ÄR SUUPERBRA!) satte jag mig lite här framför datorn.. men fick inget direkt gjort, sen kom c förbi och hämtade sin cyckel och låcktång som hom glömde här. nu har jag ätit en good middag, pizza och lite överbliven thaimat! och tittat på scobidoo med med jakob, mammsen och pappsen, haha! vi har haft väldigt mysigt iaf! snart tänkte jag fixa lite till bilder till er, hold on too that! =)

ska se Twilight!


haha, nu är vi hemma igen från pizzerian som vi åt på, det var jättemysigt! NU HAR VI SOMMARLOV! det känns lite konstigt som jag sa förrut men ändå lite skönt! jag kommer sakna alla tjejer och till och med lärarna och skolan, men vi ses ihöst iaf! bilden är från pizzerian där jag smaskade i mig lite kebab. och nu ska jag och bästisen slå oss ner framför twilight(!), aaa förväntansfull, haha! efter det ska jag hem och packa och varför berättar jag sen, puss på er! OCH JAG KOMMER VÄRKLIGEN SAKNA ER ALLA TJEJER!!

SOMMARLOV!!

NU HAR I SOMMARLOV och här kommer några bilder från avslutningen!! =)


jag och bästisen är påväg till skolavslutningen!


alla underbara tjejor!!


världensbästa lärare som slutar till hösten, ååå!


haha, svart och klack var poppurlärt att ha på fötterna!


flaggan var hissad!


almost all the girls!


alla tjejer förutom jag som står bakom kamran då!


jag och c, sarmoninär i full gång


puss på er! haha


emelie pv blir suuperglad när hon öppnar sitt sommarpaket, hihi


jag och min lärare i 4-5, du är bäst!!!!


lilla vickan


vi fyra!!

nu ska jag träffa tjejorna igen och vi tänkte slå oss ner nån stans och äta en sommarlunch med spöregn utanför, haha! puss på er!


sista inläget innan vi har SOMMARLOV!!


här har ni en av måånga bilder som togs igårkväll/i morse, men ni får fler sen för nu är jag och c alderles strax påväg till sista skoldan dethär läsåret!! mot skolavslutningen!! =)

till studentskivan..!


 mot min mammas, kusins, barns, studentskiva..haha! som ockå blir mig första, förväntansfull, hehe. efter det ska jag skynda mig hem så kommer c och v som ska sova över på studsmattan! alsow for the first time! min dag har annnars varit helt fantastisk!! jag hör av mig när jag är hemma igen och berättar mer, puss på er!


h a f t    e n    b r a    d a g ?

godnatt på er!!


hah, jag och vickan på toaletten, två toor bredvid varandra är rätt praktiskt faktiskt, haha!! =D

nu ska jag gå och lägga mig bums!! så vi hörs i morrgon och eftersom jag inte har svarat på era kommentarer på ett tag nu (förlåt) så ska ni få extra mycket uppdate imorrgon, blir det bra? puss

loverly Grey´s anatomy!!


åhh, detdär var ju sissta avsnittet av grey´s och Izzie får verkligen inte dö! först fattade jag verkligen inte heller att det var o´maily som blivit påkörd av bussen, men gud såå läskigt hoppas ingen av dem dör!!

dagens!!


♥vitt linne - h&m
♥leggings - h&m
♥tubkjol - gina tricot  (ny)
♥kofta - zara
♥väska - daniel ray
♥tygskor - eurosko
♥jacka - intersport


sitter just nu uppkrupen i soffan och tittar på grey´s, det är så bra! men nu är nog pausen snart slut så tillbax till tvn! puss


tunikor, laredoute!


här har ni två riktigt fina klänningar från laredoute! den första är lite mer strandkläning och den andra som är min favorit är kanske också lite strandklänning men man kan ha den till fint också!! =) vad tycker ni om dem? den första kostar 149 reps 199 kr!

nu ska jag åka upp och hämta min cyckel som jag lämnade vid skolan (typist) och sen när jag kommer hem slår jag mig ner framför grey´s! puss på er!!

nu ska jag rusa vidare..!



hejssvejs!! efter skolans idag åkte jag, c och e till täbyc där vi hämtade ut en present åt en kommpis och jag tittade på någon fin skolavslutninsklänning som jag tyärr inte hittade! men istället sprang jag på ett par jättefina skor från skorett!! jag älskar dem! dessvärrekostade de 750 kr! sen hämtade pappa upp mig och vi åkte och kolladepå en våtdräckt, och där hittade vi en som passade! nu har jag ätit lite thaimat och ska iväg på simningen! puss på er!

it´s wensday..


godmorrgon på er! nu måste jag skynda mig skolan kallar, men idag har vi bara tre lektioner så dag kommer nog rulla på..! efter skoldagen är slut ska jag dels fixa en våttdräckt (till lägret på lördag) och sen tror jag att jag ska kolla på nån fin skolavslutningsklänning, annars får jag ta en jag redan har.. puss

LÄGERSKOLAN dag 4!!

okej här kommer de sissta bilderna från LÄGERSKOLAN 2009 så passa på och njut, haha!! =)


jag, c och emelie pv tog en sissta bild i rummet!!


våran kära nyckel..!


jag och c rörde vattenet en sissta gång..!


jag och v i en perfeckt pissition, hehe och gissa fotografen..c!!


some more..! vi ar smarta nog att springa av oss lite energi.. så man inte fick överflödigt på bussen..och så blev det ju några bra sista minnen!


fyra glada tjejer på bussen..men jag tror nog alla länktade tillbaka lite redan då..!


innan vårt sista studiebesök satte vi oss ner och smaskede i oss lite lunch


v e c ♥


efter att vi knallat runt i den regniga skogen slog vi oss ner på ett pyttelitet café och myste lite..!


tripp, trapp, trull, haha!


jag v och c som i all världens fart tar fram kamran, hela busslasten sitter redan och väntar, hehe!


på hemvägen stannar vi ochså till på mcdonalds, och jag tror aldrig att de haft så många gäster på än gång iaf! haha


clara och christine


vi hann med att ta endel bilder på bussen kan jag lova, och här är ännu en, hehe!


moi


och en sista bild på mig, c, elsa och pv!! =D

där hade ni världens bässta klassresa i bilder!! lääntar tillbaka!! men nu tänkte jag krypa isäng så ses vi i morgon!! =) puss på er!

dagens!!


 ♥jeansleggings - bikbok
♥skor - skopunkten
♥vitt linne - h&m
(syns ej)
♥vit tröja/linne - h&m (från elsa!!)
♥väska - daniel ray
♥regnjacka - intersport
(japp på morgonen ver det inte världens bässta väder!)

idag var det sissta "riktiga" skoldagen för denna termin, det känns lite konstigt.. jag är inte sugen på sommmarlov (jag har inte riktigt fått in sommarkänslan eftersom det var kallt så länge..) om man fick gå två veckot till i skolan och då börja två veckor senare skulle jag lätt göra det, haha! idag när vi kom hem här efter skolan gick vi till christine och det var jättelänge sen sisst så det var verkligen på tiden, hehe! sen var jag tvungen att kila hem för jag skulle på simningen, men när vi kom dit så visade det sig att den började en timme senare så det var bara att åka hem igen. och som tur var hade fridatidningen precis landat i brevlådan så innan vi åkte tillbax och gjorde ett nytt försök fick jag i mig lite vettig läsning, hihi! när jag sen landade här hemma igen slog jag mig ner med lite middag (väldigt good) framför desperados, som är såå himla bra! till efterrätt fick vi annanas och ice cream! och nu sitter jag här..! =)

peace-accessoarer!!


japp det är något som är riktigt snyggt i sommar!! dehär kommer från nelly.com och alla är riktigt snygga!! vad tycker ni om dem? =) så därför ska jag spana efter några i butik..! som sagt det är riktigt snyggt! nu är jag såå jätte trött at jag ska sova så bilderna från lägerskolan dag 4 komer i morgon! nu ska jag sova min skönhetssömn, så ses vi imorgon, puss!!

LÄGERSKOLAN dag 3!!

okej nu var det ett tag sen ni fick det förra bliderna från lägerskolan!! så nu tänkte jag bomba er med de sissta bilderna, och det var suuuprerkul på lägerskolan, just as you know!


först fick vi lite guidning runt där vi bodde, vandrarhemmet (som var världensfinaste, haha) igger här nere bakom träden..!


jag och c, det blåste en del den dan så ett smart tips var att sätta på sig det varmaste kläderna..!


lilla emelie


sen komm några hundpoliser och berättade lite.. witch was verryfun!


efter det hade vi arbetsgrupper och jag c oche var såklart med i teatern, och vi stod för lite av lekarna under kvällen..!


sen plockades klänningarna ner och vi började med..


förberedelserna inför den stoora kvällen...


mer förberedelser..


mest förberedelser...


klara!! fyra snygga bal/party tjejer är på g..haha!


jag och v...


och sisst men inte minst den eftertalade middagen!!


till efterrätt blev det god glass, men kvällen var långt ifrån slut efter den..


ja, först var det ju partyt med en massa musik och sen fortsatte alla tjejer ut och det blev lite girlstak only!! kvällen slutade med att alla tjejer satt och grät med täckerna ute vid grillplatsen.. men kvällen kunde ändå inte slutat på ett bättre sätt!! =D

ÅÅÅH, JAG LÄNKTAR TILLBAKA!! =D nu
(eller för ett tag sen för datorn laggade så dethär tog lite tid) har vi, famljen ätit lite kvällsfika..svenska jordgubbar, kalddkaksmuffins och grädde!! suupergått och mysigt! puss

dagens!!


♥vitt linne - h&m
♥jeansleggings - bikbok
♥väska - daniel ray
♥tröja - h&m
♥skor - skorett

där fick ni då dagens, nu har jag bytt om till mjukiskläder och tänkte krypa upp i soffan med en bok och mysa!! kiss

take a swim, babe!! haha =)







haha, här har ni lite bilder från vårat kalla men roliga såklart, dopp idag!! men efter återfick vi ju värmen i ett kokhettbubbelbad så...! jihuu...! nu ska jag knalla ut och ta dagens åt er!! =)

dagens köp...!


nagerlacket, kicks (alredy used, haha)


hårnålar


tubkjol, gina. äntligen säger jag bara!! haha

där hade ni grejjorna jag fick med mig hem från den lilla shoppingturen idag!! jag hittade också en jättefin blus på MQ men prislappen var lite väl hög tyckte jag, 600 kr!! aja, jag får väl tjata lite på mamma då..kanske! =)

Corall-lack, lóreal!!

japp nu är jag igång igen!! somsagt igårkväll satt jag och målade dit lite nagerlack, och nu har jag bytt igen, haha! men idag var jag smart nog att gå ut för igårkväll när jag skulle sova luktade inte mitt rum gått, kan jag lova, haha!! detta är innhandlat idag från kicks, 95 kr! hekt klart värt priset! =)

idag hade jag en underbara dag, det var klassens dag! och vi hade suuperkul, verkligen! först på morgonen tog vi (hela kalssen) bussen i till bowlinghallen, vid täbyc! där vi var uppdelade i olika lag och så under dagen så körde vi många olika grenar, femkamp!! och första grenen var såklart bowling och vårt lag var inte så tokigt, vi komm iaf 2a! sen fortsatte vi ut till "friidrottsbanan" där vi först åt lunch (jag, en gateaubaguett med brieost och salami, haha) och sen fortsatte med lite små tävlingar, ex kasta pil (jag äggde, hehe), boll i hink, och lite mer! sen var skoldagen slut och jag c och e gick till täby c, där shoppinggldad jag fick med mig lite hem, som ni får se i nästa innlägg! när vi kom hem hit sen badade alla, först i polen sen fortsatte vi in till badkaret med kokhett vatten i!! allting slutade med skum och vattenkrig! nu har jag ätit middag och alderless nyss kletade jag på lite nytt nagerlack, puss!

kiss and goodninght!


denna söta sommaroutfitt kommer från forever21, shop by outfit! jag älskar de nätta skorna och kläningen är ju jätte fin! men nu ska jag gå och lägga mig för jag är verkligen jätte trött! ses imorgon! =)

skansen i bilder!

här kommer lite bilder från min underbara dag..!


världens största påfågel..och färggrannaste!


kolla utsikten..!


hoho, herr uggla? =)


bamsebjörnens unge


en riktig bjässe, (med volym på manen, haha )kan jag lova!!


på land ser sälar ganska klummpiga ut..


..men i vattnet är de värsta akrobarterna!


babbianrumpa kan man säga, haha!


mini timon är såå söt!! typ nyfödd unge, ååå!


ojoj, denhär bamsenkrokodilen försökte attakera pappa, men det gick inte så bra, galset var ju ivägen, tur det!


denhär lillen kunde inte göra mycket skade iaf!


jag mitt inne i djupaste regnskogen, haha!


apes!


jag tror denhär killen är lite sur, eller?


innan vi satte oss i bilen och körde hemmåt smaskade alla i sig en varsin good mjukglass!!

haha, jag har haft en suuperbra dag med familjen! och imorrgon har jag lite sovmorrgon att ta igen för vi har "klassensdag" och vad vi ska göra det får ni veta då! puss

lite uppfrächning..


japp, nu har jag fixat min naglar lite, as you see! det synns inte så mycket med denhär färgen som ni kanske förstår men det var det bästa vi hade hemma, så jag behövar innhandla lite ser jag..! helst ett corall eller hallonrosa, vilket jag tycker är vääldigt snyggt!! så nu har alla mina naglar detta lack på sig..!

nu tänkte jag så smått börja göra mig iordning för sovdags, men innan dess hör jag av mig..!


sommarklädsel...!


visst är kläderna söta?! outfiten kommer såklart från forever21 och skulle vara perfeckt i sommar att vandra runt på stadens gator med..! eller hur? =)

dagens..glada jag!!


♥linne - h&m
♥jeansleggings - bikbok
♥kofta - joy
♥skor - skorett
♥jacka - h&m
♥väska - lundbergs

där hade ni dagens sköna då!! och förlåt för att inläggen inte började dimpa ner fören nu, för som ni kanske förstår kom jag hem för x antal timmar sen..! vi hade iaf jättekul på skansen, kollade på alla djuren (lite bilder ploppar upp senare) fikade och bara gick runt, haha så jag har haft en riktig pangdag!! vädret var ju underbrat idag också, lite blåsigt kanske.. men i does`t mader! haha, sen vi kom hem har jag självklart hunnit med en del också.. först var jag bara ute ett tag, sen blev jag och lillebrorsan såå badsugna att vi tog ett/ tjugo haha, dopp i polen, efter det fortsatte jag in till badkaret, och därefter åt vi lite middag och nu har jag precis kikat klart på attlantis, som gick på tvn! haha, så med andra ord har jag haft en jättebra dag!! nu tänkte jag fixa lite saker.. måla naglarna, titta lite till tv och sen får vi se, men jag hållr er uppdaterade! =) kiss


h a f t    e n    b r a    d a g ?


SKANSEN!


förlåt att ni får denhär bilden igen, men nu har jag vääldigt väldigt brottom. jag och familjen tänkte ta en tur tii skansen, eftersom det är såå fint väder ute idag.. men nu går bilen så vi hörs när jag är hemma igen..! ha det lika bra som jag!! =)

dagens! =)


♥vitt linne - h&m
♥jeansleggings - bikbok
♥kofta - zara


där hade ni dagens då, jag tog det översta i garderoben i morse, så..! aja, nu ska jag taa och kila isäng innan jag kolappsar här, haha! =) och en sak till som jag jubar över är att statistiken bara blir bättre och bättre, idag har jag ett nytt besökar rekord!! TACK ALLIHOPA! kiss and goodnight!

dagens köp..!

japp dessa shorts fick jag då med mig hem idag när jag och mammsen var ute och shoppade, och jag behövde verkligen ett par så jag blev nöjd..! 298 kr, från h&m, haha! ännu ett till plagg från h&m! =D vad tycker ni? aa, nu har jag proppat i mig lite jordgubbar och så ska jag svara på alla era kommentarer och sen tänkte jag krypa isäng med en bok..men först dagens. puss

home again..!


japp nu var jag hemma igen då! jag fick med mig en sak hem som ni får se snart! jag och mamma fick nöja oss med en "fyrtiofemminuters shopping" (haha) för att vi skulle hämta upp lillebraorsan jakob från ett kalas! påvägen hem svängde vi ochså förbi thaimatsstället där vi köppte med oss lite hem! så nu har jag suttit och avnjutit en riktigt mysig middag och tänkte ta mig ut ett tag, kiss! 

och t-shirten och ringen här ovan tyckte jag var riktigt snyggt bådetillsammans och var för sig! grejorna kommer från new look och tröjan är det halvar priset på så för 6 euro är den din!! vad tycket ni? I love it! =)

bild tagen mot datorskärmen..!


haha, det ser ju nästan ut som den är tagen i en spegel, men så var inte fallet,hihi! nu ska jag och mamma åka till täbyc och jag ska kanske innhandla lite saker, men vi får se, kiss and goodbye! =)

hela disney gänget... New Look!


här har ni hela disneygänget/ en 100 del av dem iaf, haha! dessa t-shirtar kommer alla från New Look och ni klickar hem dem för bara 12 euro st, inte allt för mycket va? och jag skulle lätt kunna knalla omkring med dessa i sommar till ett par shorts, specielt dumbo! :)

här rötar ni på mig som veckans blogg, haha jag är lite tjatig va? men snälla...! =)


gissa paradiset..?



mm.. nu ska ni få klura lite här, vart någonstans ifrån kommer denhär bilden? de som har rätt får en liten länkning här på bloggen, så sätt igång nu..! men kom ihåg inget fusk nu, haha, skoja fuska så mycket ni vill (om det går)! =)

HISS eller DISS?


ja, vad tycer ni då? själv tycker jag de är supersnygga!! båda är från ellos och sen så är det ju halva priset på dem också, forfarande inte helt billiga men 349 kr är väl inget att klaga på, eller? tänk er dem till ett par jeansshorts och lite snygga accessoarer, inte helt fel va? men vad tycker ni då, hiss eller diss? =)

ojoj, nu har ni inte fått något inlägg på hela förmiddagen, haha, så det är väl dags nu..! i morse gick jag upp och hade simmträning, först trodde jag att den skulle vara lika lång som den brukar men så körde vi över en timme så jag var helt slutpumpad efteråt, haha!! när jag sen landade här hemma åt jag lite frukost sen körde vi vidare för att jag skulle köpa en ny våtträckt (till vattenskidslägret next week) men det hade såklart stängt, kansk på grund av att det är nationaldagen idag!! så då följde jag med pappa och lillbrorsan i bilen när det skulle fixa lite granna, men nu är jag hemma igen som ni kanse märker. hehe, lite långt innlägg men det fick nu stå ut med och glöm inte att rösta på mig här som veckans blogg, I need you!  =)

besöksrekord igen..!



haha, jag har haft besöksrekord igen och man blir så himmla glad!! TACK ALLIHOPA!! och ni som inte har gjort det än får gärna rösta på mig här som veckans blogg!! skulle bli ännu gladare då om möjligt, hehe! =D nu ska jag iaf ta och hoppa isäng jag är väldigt trött och imorrgonbitti har jag simmträning igen men vi hörs efter det! förresten hur har er kväll varit?min var iaf bra!

kiss and goonight!

the skirt..


..I´ve made on my own..! vad tycker ni då, går den att ha i skolan? jag blev ändå nöjd med den, jag valde lite fel tyg kanske men så tokig var den väl inte..? aja, nu bilr det snart middag med familjen och sen får vi se.. kiss! =)

och glöm inte att rösta på mig som veckans blogg här, http://sarait.blogg.se/2009/june/bloggtavlingen.html#comment jag blir jätte glad då! =)

dagens!! =)


hallojsanpojsan! nu är jag med och tävlar om att bli veckans blogg, här http://sarait.blogg.se/2009/june/bloggtavlingen.html#comment!! iii.. första gången, så rösta gärna på lilla mig, ni vet hur glad jag blir då!! =) nu är jag tillbaks från simmningen, här får ni dagens (väldigt mycket h&m, haha).. och nu ska jag svara på alla era fina kommentarer!

♥påfågellinne - h&m (nytt)
♥vitt linne - h&m
♥jacka - h&m
♥leggings - h&m
♥kofta - zara
♥väska - daniel ray
♥tygskor - eurosko

sale by h&m..


dehär randiga tröjorna tycker jag är jätte snygga..och billiga 60 kr! tycker inte ni? båda är jätte fina men jag tycker nog att den med röda/rosa ränder är stråt vassare, haha!! den oranga är också helt okej i sommar, inget man vill missa..! =)

nu bär det av till simmningen men efter det härs vi iaf...! och fortsätt kommentera bara, ni vet hur glad jag blir, så ska jag svara så fort så möjligt ! =D

sommar outfits


desssa snyggingar kommer från forever21, shop by outfit! jag tycker kanske alla är rätt snygga men ettan är absolut min favorit!

nu är jag hemma från skolan efter en lång fredag! egentligen slutar vi typ 11.20 men efter det har vi lunch där och idag gick vi till bibloteket för att sommarlåna (OM EN VECKA HAR VI SOMMARLOV!!) några bra böcker och sen vidare till slöjden för attt göra klart kjolen som vill höll på med där..! ni får en bild senare, okej? c har varit här en ministund och vi tittade som vanligt på lite tv och nu tänkte jag återvända dit, kiss!

lejonkungen..!


jag kommer ihåg att när man (jag) var liten tyckte man om denhär jättemycket!! så här har ni den och med den säger jag också kiss and goodnight!

djurtema..!




japp, dessa linnen/t-shirtar kommer alla från forever21! vad tycker ni om dem? personligen tycker jag de var söta och skulle utan att tvekan kunna dra på mig en av demhär i sommar...! =)

nu ska jag börja dra mig mot sängen.. har lite kvar att fixa innan bara. kiss

randigt från gina!


denär tröjan är suupersnygg, men tyvär så tror jag redan att en kompis har har lagt beslag på den..! tänk den till ett par läggings eller shortst med ett skärp i midian i sommar, hur frächt som helst!
=)

dagens


okej, efter det lilla doppet satte jag på mig lite andra kläder och nu är jag lat, haha så jag orkar inte byta tillbax och gå ut och ta dagens så ni får den på denna bild istället..! känner ni igen den, hehe?, annars skrålla ner några innlägg..!

jeansläggings - bikbok, vitt linne - h&m, tröja - joy, regnjacka - intersport*, skor - eurosko*, väska - daniel ray*!  * = syns inte på bilden, hehe!! =)

klänning/tunika by h&m...!


okej, denhär klänningen har jag laggt upp förrut men jag tycker verkligen att den är jätte snygg!! och eftersom den är från matthew williamsons kollection så tog den såklart slut på typ tre sekunder, jag provade den i affären men det fanns såklart inte rätt storlek men nu har jag hittat den på en sida på nätet (här) och funderar verkligen på att lägga ett bud på den, vad tycker ni?

aja nu ska jag sätta igång med läxan och på tal om skolan så hade vi ju kemiprov idag och jag tror/hoppas att det gick bra. här kan ni också vara med i en tävling, det finns tre suupersnygga linnen att tävla om och lilla jag är självklart med..! kiss and goodbye!

förberedelser för vattenskidslägret..


haha, här provar jag en våttdräckt i poolen för jag ska på vattenskidsläger om ca en vecka och då är det ju alltid bra att testa grejorna innan, eller hur? nu har jag suttit och degat framför tvn  ett tag med en massa thimat men nu tänkte jag svara på alla era fina kommentarer innna jag sätter igång med läxan.. =)

bästisen och jag


nu har c gått för ett tag sen, vi gjorde inte så mycket, jag provade alla mina klänningar, vi hoppade lite studsmatta och jag badade (bilder kommer upp senare) och nu ska jag slå mig ner vid matbordet med fullt med thimat!! gott, right? och antagligen tvn på samtidigt haha, puss

the smile on your face =)


LYSSNA! den här låten är såå bra! håller ni inte med?

nu ska jag och c ut och hoppa studsmatta men mer om dagen när jag är tillbax! kiss

Kiss and goodnight!



japp då tänkte jag krypa till sängs då, är hur trött som helst men se you tomorrow! och förresten jag hade besöksrekord igår och idag är det bara en ifrån, ännsålänge haha,TACK ALLIHOPA! kiss

kvällens innsatser!!


japp dethär pluss halva grey´s är vad jag har hållt på med hela kvällen! inte världens roligaste kanske, right? jag hoppas ni har tagit vara på tiden lite mer, haha! men nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen innan jag sommnar så får jag ställa klockan imorrrgon bitti istället, för jag kommer typ inte ihåg någonting av allt jag har läst!! ååå... puss! 

dagens!!


♥tygskor - eurosko
♥jacka - h&m
♥kofta - lindex
♥jeansläggings- bikbok
♥väska - daniel ray
♥armband - elina
♥vitt linne - h&m

nu blir det kemi, kemi, kemi pluggning utomhus tills grey´s och sen en dusch, men ni hör säkert av mig innan kvällen är slut också!! =D


vilken tidning är du?

1. vad är det första du bläddrar fram till i en tidning?
a:
skvallret, såklart!!   b: afichen, jag har såklart täckt hela mitt rum med "afichtapet"!   c: modet, jag förstår inte hu folk kalarar sig utan dom sidorna..!

2. vad tittar du mest på när du sår i affären och ska välja en tidning?
a:
prislappen..!!   b: att man får en present med i tidningen såklart!   c: att den är tjock, minst 150 sidor

3. vilken mening passar bäst in på dig?
a:
jag gillar att springa runt och leka kändis till kläderna..!    b: jag kör på min egen stil.   c: även fast kläderna är rikitigt fula så har jag dem, det är ju mode iaf!

4. vad gör du när du har läst klart en tidning?
a:
slänger den, vad ska jag med den till nu!    b: stoppar undan den i min lilla samling.    c: sparar den tills nästa tidning kommer ut, för ny tiding betyder nya kläder och vad ska jag då med de gammla till..?!

flest A

det är du inte ensam om..!

flest B

denhär tidningen passar dig bäst tjejen..!

fläst C

mode har alltid varit din grej, right?!

haha där hade ni ett litet test, hoppas ni kom fram till nåt, hehe! nu måste jag sätta mig med kemin och sen blir det grey`s! puss

LÄGERSKOLAN dag 2!!

här får ni en bildbomb från lägerskolan dag 2, som ni så snällt väntat på, haha!!.. förs tog vi bussen in till vadstena (världens minnsta stad, haha) där vi först tittade på nåt slott...


sen fick vi lite tid över och här har ni elsapelsa som sitter och glassar i solen...


tripp trapp trull... vi bryr oss inte om min dubbelhaka, hehe..


emelie pemmelie poo och mig ser ni i bild.. sen vandrade vi vidare till en kyrka och efter det fick vi gå runt själva ett tag och då lunchade jag och tjejorna...


clara och emelie


hela tjejgänget på typ det ända gatuköket i hela stan.. smile!


världens godaste fanta..haha, tornet rasade sekundrarna efter det att bilden togs!


snyggingarna v och c  =D


sen vandrade vi tillbaks längs stadens gator...ett till studiebesök och efter det...


fyron/sovkommpisarna...


som självklart tog de bästa plattserna, längst bak, tuffade vi runt i vadstena i ett sånt dära "skansentåg" ni vet?
 

vickan, elsa (jag älska förresten hennes tröja "anyting ken can do barbie can do better")och herr ketchup.. hihi!


på källen belev det grillparty och närmast ser ni värdens bästa lärare!!!


såhär såg solnedgången ut den kvällen, så ni förstår nog att vai hade det mysigt..!


som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ju till täbyc nu efter skolan men jag mår inte bra så nu är jag hemma istället och tänkte försöka svara på era fina kommentarer innan jag sätter mig och tränar in lite kemi.. kiss!

GRATTIS vickan!!



idag fyller V år men vi har ju redan firat henne med buller och brak (bilden) haha, GRATTIS!! nu har jag väldigt brottom men efter skolan ska jag till täbyc vo hörs när vi är hemma, kiss!

four girls, and the last of them become 14 tomorrow..


okejdå ennu en bild från vaxholm men det var såå kul där och vi firade som ni kanske komr ihåg den brunhåriga tjejen som fyller 14 år imorrgon!! GRATTIS
vickan! nu ska jag krypa till sängs innan jag sommnar här framför datorn!! haha, kiss and goodnight!!

kuddar i massvis!!


det är ju hur mysigt som helst med kuddar och jag tycker att det gärna får vara lite färgglada, vad tycker ni? här är några kuddar som jag gärna skulle slänga på sängen nu i sommar, men tyvär har christine redan lagt beslag på dem, haha!! det var därifrån jag fick insperrationen!

desperados slutade för ett tag sen och det är sååå bra!! tycker inte ni? så nu ska jag svara på era fina kommentarer och sen blir det sängen för mig, kiss!

I´m need to buy..


..japp dethär är något jag verkligen behöver skaffa innan sommarlovet börjar!! det är väldigt neutrala kläder men ändå ett måste i garderoben, rigth? koftan är från h&m reps topshop!! pluss några linnen skulle förresten inte skada, hihi!!

aa.. nu börjar desperados så c you later aligator.. förresten har jag inte stoppat näsan i kemiboken än, not good, haha! kiss

gårdagens dagens!!


vitt linne - h&m
ring - h&m
kofta - ?
armband - från elina
väskan - daniel rey
jeansshorts - h&m (de är hemmagjorda, men jeansen komr från h&m)
ballerinorna - skorett

nu har jag stått ute och typ frysit rumpan av mig för dessa bilder, haha, men där hade ni iaf gårdagens! och nu har jag svarat på era fina kommentarer och tänkte få lite kemi gjort innan desperadosarn!! kiss


dagens!


tröja - ginatrickot, leggings - h&m, skor - skopunkten, väska - daniel rey, jacka - h&m, armband - från elina, ring - h&m!

där hade ni dagens då! och idag var det ingen simmning pågrund av strömmavbrottet two days ago.. så när vi kom dit var det bara att åka hem igen, så jag har bara varit hemma och läst lite tidningar, och nu tänkte jag försöka ta mig ut och fotta gårdagens så får ni höra vad som händer här näst då.. :)

från vatten, till vatten..haha!

här har ni some pics från gympalektionen idag.. japp vi badade och det var typ 10 grader i luften.. men eftersom det var kallt i luften känns det ju mycket mycket varmare i vattnet, rigth? 


och för att det skulle bil såå varmt som möjligt duschade vi kalldusch innan vi hoppade i..


och det hjälpte kan jag lova.. ett tag iaf!!

maten står på bordet så jag tänkte äta lite innan det bär av till simmningen... puss

lilla vickan..



hejssvejs!! nu har christine just vart här och laddat över lite bilder från vaxholm i torsdags, det var suuperkul, remeber, haha?! men eftersom jag typ bombade er med bilder sisst så är jag snäll nog att inte lägga upp ännufler (förutom den här ovan då, hehe är du trött vickan?). nu ska jag göra mig iordning för simningen, åå... kiss


LÄGERSKOLAN dag 1!!

här får ni äntligen lite bilder från lägerskolan dag 1 då, ååå vad jag länktar tillbarks!!!!


jag och christine förvänntansulla i bussen påväg mot borghamn!!


e och v posar glatt framför kamran!!


tjejorna på första stoppet, iform av en kisspaus, haha!


emelie och sina äpplen..


fyron/ sovkompissarna!


elina delade ut armband, här är mitt och bästisens!


studiebesök nr 1


vi skulle gå upp på ombergs högsta punkt, och man blev trött, typ 500 m bergsbestigning, haha!


checka utsikten!!


äntligen uppe!!


lilla moi med hela iskala vättern i bakrunden!!


snyggaste bilden underifrån, hehe!! jag, e, e och c!


haha, glassgubben och glassgumman! var inte med när bilden togs men jag var bara tvungen att lägga ut den ändå, hehe!


första middagen klarar man sig ju inte utan ketchup!! jag och pv!

då tog bilderna slut för underbara dag 1 och jag tänkte krypa isäng nu men dag 2 ploppar förmodligen upp imorron!! hold on babies!  puss




movinight with sherk, haha!



haha, såå romatiskt!! japp som ni kanske förstår har jag spenderat kvällen framför shrek!! och altså inte hunnit med nån kemi alls, men vi tar det imorrgon. snart får ni en bildbomb (haha, älska uttrycket, insperation, vickan) från lägerskolan. hold on!! kiss

vickans dagens!!


ballerinorna - skorett, väska - daniel ray, tröja - ginatricot (vickans), leggings - ? (vickans), armband - turkiet (fått av elina), ring - h&m!!

som ni såg så bytte jag halva outfitten med
vickan idag i skolan, för hon höll på att svettas ihäl, och jag förstår henne verkligen!! varmt väder och varma kläder går inte ihop, haha!! så ni får inte den "riktiga" klädseln idag, för den följde såklart med vickan hem!! kiss and goodbye!

knock on wood, mimmi!

 

jag kom bara att tänka på denhär låten för i femman dansade jag och tjejorna till den på skolans tallangtävling, vi kom tvåa, haha!!

nu har emelaisan gått och jag tänkte slå mig ner framför tvn med lite mat och senare kanske jag ska försöka få lite kemi gjort (vi hra prov på tosdag).  jag har satt på mig varmaste tofflorna för jag fryser fortfarande.. förresten ska jag också klämma i mig lite morrötter för jag vickan christine och emelie har startat en slags morotsdiet, vi ska äta minnst fem morötter om dagen för vi har hört att man blir brunare då, haha!! vi ger det ett försök iaf.. och så är det ju nyttigt! puss


sviinkallt!!



jag och emelie (c kunde inte kommma) som står och skakar framför kamran, haha!! sen blev det destomera bad eller dopp!


ä r   a l l t   b r a   m e d   e r ?   k i s s

hot, hot, hot.. the same as att jag är på toppenhumör!!


är nu hemma från ännu en stekvarm dag!! och som ni kanske vet är jag alltid (oftast) på bästa humöret då!!  snart tror jag att christine och emelie kommer över, och ni kan väl lista ut vad vi ska göra...? just det, bada i pooooolen såklart! kiss

bildbevis


haha, denhär bilden skulle ni fått igår efeter mitt lilla dopp!! efter det (som ni kanske ser var det svinkallt)  srang jag direckt upp till duchen, haleluja! men sen blev det strömmavbrott så då funkade inte datorn ellr några lammpor i hela huset, så det blev iaf en lite tidigare kväll för mig än normalt!! nu ska jag äta lite frukkost och vädret ser inte ut att svika mig idag heller!! 


godmorrgon  

RSS 2.0