super dag!

hellu! min uppdatering har inte varit super idag, så nu tänkte jag skriva ett inlägg. igår kom vi (såklart) upp hit till tändalen, men det blev väldigt sent, jag gick och la mig typ 3 på natten (det är kanske inte så sent för "vissa", men för mig). Så idag känndes det lite som "dagen efter". vi åkte skidor i ramunberget, eller om man kan kalla det att åka skidor, jag tog mig ner för backen fem åk! Men jag han glassa mig i solen destomer (haha)! Det har varit jäte fint väder idag (igen!)!! men förutom att vara i backen har jag också sysselsatt mig med att titta på "djävulen bär prada". det var jätte länge sen jag såg den (intresant), Miranda (chefen på modetidningen) är skitdum, iallafall  början..och i slutet! Nu ska jag klämma (eller det behövs nog inte, det slingker mog ner ändå, haha) i mig lite kräm, hallon, päron eller apricos, kan inte riktigt bestämma mig, (vääldigt svårt val, haha)?! (det blev väldit mycket "haha" här, men det kan bero på att jag är på så bra humör! :DKommentarer
Postat av: Agnes

Ramundberget är mysigt! Var där v.12 :) Då var det också varmt, några i min klass fråga om jag varit utomlands. Haha, men hur varmt var det nu?

2009-04-07 @ 21:02:04
URL: http://aagnesb.blogg.se/
Postat av: Agnes

Haha, men då var det bara 3 grader :P Det är bra med mig, med dig? Vad tycker du om tröjan i mitt senaste inlägg?

2009-04-07 @ 21:10:37
URL: http://aagnesb.blogg.se/
Postat av: Agnes

Haha, men då var det bara 3 grader :P Det är bra med mig, med dig? Vad tycker du om tröjan i mitt senaste inlägg?

2009-04-07 @ 21:10:47
URL: http://aagnesb.blogg.se/
Postat av: Therèse

Tycker du att shopping är kul? Jag har isåfall en perfekt sida till dig. Du samlar ihop lite poäng och får presentkort hemskickade i din brevlåda. Jag har testat en hel del sidor men dom har inte fungerat men den här fungerar faktiskt. Du kan välja presentkort ifrån Nelly, JC, Åhlens, Kicks, Din sko, Bianco, Waynes och en massa fler ställen. Klicka in på länken nedan så hjälper du även mig att samla in 6 hela poäng :)

http://www.freestreet.se/?r=7361

2009-04-07 @ 21:41:10
URL: http://theresethomasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0