Megan Fox är nästa Angelina Jolie!


posh24.se har de parat ihop kändisar "nyare och gamlare" som liknar varandra altså den nya generationen och Megan och Angelina sperlar båda i supercoola actionfilmer och är ju inte världens motsatser så det fick bilda ett par! Men de tror dock inte att Megan har Angelinas stora hjärta..! =) Men vad vet vi?!

Nu har vi smaskat i oss lunch och jag tror att jag ska åka in till stan med mamma så jag ska gå och fixa mig! :) Men vi hörs nog ikväll! Men det jag tänkte berätta var att när vi var ute med båten så åkte vi utanför igghällan så såg vi en svart boj, trodde vi, men det visade sig vara en säl!!! Det var först gången jag såg en säl i verkligheten (altså inte på zo för då har jag ju sett en). Vi var jätte nära den, typ 35 m och sen dök den ner och simmade bort och när den tittade upp såg man den knappt! Men det var riktigt häfigt iaf! =) pusspuss!

Kommentarer
Postat av: CHRJ

hej hopp! du var en av dom så gjorde att jag blev veckans blogg i den senaste tävlingen, nu har jag blivit nominerad i en till tävling och det skulle vara jättesnällt om du ville rösta igen! jag är nummer 1! http://natalieholm.blogg.se/2009/july/tavling-veckans-blogg.html#comment :)

2009-07-04 @ 16:56:32
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: c h i c c a.

tack så mycket!(:

haha tack, de e min brors ray bans, får låna dem ibland:D

2009-07-04 @ 17:58:36
URL: http://cristinasavina.blogg.se/
Postat av: c h i c c a.

gillar din header, man blir glad ;P

2009-07-04 @ 17:58:54
URL: http://cristinasavina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0