dagens shopping

hejhej! Idag var jag och mamma och shoppade (igen, jag skulle egentligen behövt plugga fysik, för vi har prov på onsdag, fast så blev det förstås inte). Men som vanligt hittar jag aldrig det jag egentligen är ute efter, den här gången var det jeans. Så idag fick jag med mig dethär hem.



Det vita linnet kommer från hm och kostar 59.50 Floppisarn är från hm, 49.50. Pyamasen, 129,hm och Piketröjan, 99 från gina tricot. Men nu ska jag sova för jag är jätte trött... puss

vilken outfit är du i sommar?


Här har jag hittat tre jätte söta outfitter till i sommar! Vilken skulle ni valt? Jag vet faktiskt inte vilken jag helst skulle vilja ha.. alla är jätte söta!! Den först är kanske lite mer till "fint", den andra är perfeckt att ha på stranden och den tredje går bra en helt vanlig dag i skolan..  från forever21.

Idag har jag varit på ännu en skdtävling, jag kom inte vidare till andra åket så jag kom hem rätt tidigt. Väl hemma så bestämde jag och christine oss för att cyckla (vi är så duktiga) till täbyc och se ifall vi hittade något snyggt.. och det gjorde jag, massor. Men eftersom jag fyller år på fredag så "kunde" jag inte köpa något nu. Efter det bänkade jag mig framför tv:n och så gossipgirl och lite andra program. Nu måste jag hoppa in i duchen om jag ska vara isäng före halv tolv. puss


blomigt från gina



Denhär klänningen hänger numera i min garderob, 149 kr från gina tricot. Först när jag såg den tyckte jag att den var skit söt, men nu är jag lite tveksam..  den ser lite ut som en ballong runte höfterna. Tycker ni jag ska behålla den eller inte?

Hejhej! Idag var jag på skidtävling. Det gick inte så jätte bra, men jag kom iallafall med till tävlingen imorron (typ 60 % komer med) :D Efter skidorna åkte jag och mamma till täbycentrum. Nu ska jag snart äta middag, tahimat och sen se Robbinson.
Ikväll klockan 20.30- 21.30 är det Earth Hour, för er som inte redan har hört det (det står typ överralt). Man ska släcka alla lampor och all elektronisk utrustning, för att förbättra klimatet.  Kommer ni göra det? Jag tänker iallafall göra det, allt förutom tv:n, för det är ju robbinson då, och jag vet att det inte är världens bäst program, men det är ändå kul att se. puss

snöstorm

hello! Jag har precis kommit hem från simmningen nu och ska aldeles strax äta middag. Sen ska jag se finalen på let`s dance, undrar vem som vinner?! Vem tycker ni, Laila eller Magnus?


Just nu är det snöstorm ute, igen! Varför kan det inte bara bli sommar?!!!!!!!!!!!!!!!

Marissa, Summer, Seth, Ryan.. jag älskar oc

'


Jag ällllskar OC!!!! Jag ska just krypa ihop i soffan med en filt och se på det. Men jag vet ändå inte om jag vill för jag är på fjärde boxen och när jag sett klart den så är mitt och oc`s äventyr slut. Men det är så bra...

sööt, eller vad!


Gud vad sött den här krummeluren var!!, jag behövde bara säga det. Jag har ju hampus (vår kanin) som jag ALDRIG skulle byta bort, menändå.

Nu är jag klar med läxan och ska aldeles strax hoppa in i duchen. Imorron ska vi se på en teater med skolan. Eller jag vet inte om man kan kalla det teater, det är i täby c`s biblotek och är nog mer som en sketch, men vi missar i allafall nästan alla lektioner (som är tre stycken)haha. puss

hurtful

hello! Nu är jag på jätte bra humör!! :D Jag har just kommit innanför dörren här hemma. Jag, Vickan och Emelie firade Christine med att se bio i täbyc. Vi så "Kenny Begins", det var inte världens bästa film men man skrattade iallafall! Sen åt vi pizza och jag blev proppmätt!! och då menar jag verkligen proppmätt, haha :D Nu måste jag göra soläxan och sen vet jag inte, jag kommer inte kunna sova iallafall, jag har hur mycket energi som helst. Jag skulle kunna springa hela maraton typ två gånger! haha, kanske inte, men det känns så.


Lysna här!! Världens bästa låt!! Jag vet inte vad något annat en repit betyder (okej detdär lät lite konstigt, men ven bryr sig, vänta tills ni hört den så förstår ni!) :D :D. puss

grey`s

hejhej! Idag gjorde vi biologiprovet. Det gick ganska bra, tror jag. Efter skolan var jag emelie och christine på dans. Vi går i en musikalgrupp så man får sjunga samtidigt. Vi ska sjunga "Does your mother kow" jippi :). Sen var jag på sången. Men jag vet inte om man kan kalla det att jag sjöng, jag kraxade nog mest fram texten, haha. Jag är jätte snuvig, och det verkar inte som det tänker gå över, typiskt. Nu ska jag sätta mig och kolla på grey`s :D


Ni missar väll inte?

desperate housewives

hello! Nu har jag kommit hem från friskis. Jag hann ducha och läsa lite biologi innan despeate housewives började. Det är väldigt bra, men nu måste jag till tv:n igen så ja inte missar resten :D


christines day

Hello! Idag fyller christine 14 år, GRATTIS!! Jag har just invigt vårat nya wii sports, jag tycker det är skitkul nu, men man tröttnar såkert. Snart ska jag ta mig iväg till friskis men till dess måste jag sätta mig och plugga biologi, för vi har prov imorron!

Den här blusen skulle jag jätte gärna hänga in i garderoben! med ett par vita skorts och något snyggt armband blir den perfeckt! Den kommer från hm och kostar 198 kr.

måndag

hejhej! Idag när jag kom hem efter skolan åkte jag och mamma till stinsen, för att fylla på min garderob lite grann. Men jag köppte inte ett ända plagg (men jag provade minst 500 jeans, kändes det som iallafall). I morrgon fyller christine år, grattis i förskått!!  Nu skulle jag egentligen behövt göra läxa och plugga till biologiprovet som jag har på onsdag, men som vanligt gör jag allt i sista sekunden, haha. puss!
 
I morrse såg det ut såhär!!

I går såg det ut såhär!! (eller nästan iallafall) det var påväg att bli vår!!


snö igen

hello! Imorrse var det strålande sol och jag trodde verkligen det skulle bli vår, men nejnej istället börjar det snöa. Typiskt! Jag har inte gjort så mycket idag (efter att jag kom hem från kyrkan). Men jag har iallafall hunit rensa mina kläder (och äntligen stoppat in dem i garderoben). Jag behöver verkligen påfyllning (jippi)!! :D Mer som har hänt idag är att jag satt upp och sov, i typ två timmar! I bilen kan man ju sitta och sova, men inte hemma i en sackosäck. jag har inte heller gjort någon läxa, vi har prov på onsdag, så jag får råplugga imorron och på tisdag. karmar från mig




Titta på de här två jeansjackorna, tycker ni de ser ut att vara likadana jackor? ,inte jag!! När hon i första bilden har på sig jackan ser den mycket snyggare ut, tycker jag iallafall. Vad tycker ni? :D


kyrkan

hejhej! Igår var jag jätte trött och hade ont i huvudet, så jag somnade typ i tvsoffan. Men idag känner jag mig iallafall lite bättre. Jag skulle egentligen sovit över hos emelie men det blev inte så, förlåt emelie! Som ni vet så ska jag sjunga i kyrkan idag med emelie och christine, och jag är lite nervös för jag kan inte alla låtar!

Nu är jag i full gång och letar en snygg sommarjacka, och om ni har några tipps
vart jag kan hitta en får ni gärna skriva var :D

en shopaholics bekännelser

Hellu! Idag var jag, emelie, vickan och elsa i stan och såg på "En shopaholicks bekännelser" :D Den var suuuper bra! Ni måste se den!



Nu ska jag ge på "robinson" och sen ska jag sova för jag är jätte trött, och har ont i huvudet!! Jag måste vara utvilad till i morrgon för då ska jag sjunga i kyrkan. jag kanske skriver lite mer senare :)

lördag

Här är en länk till kläningen jag köppte igår, det fungerade inte att ladda upp den.   

Idag vaknade jag jätte tidigt igen (jag vet inte vad det är med mig). När man har sovmorgon så är det väl meningen att man ska sova?! Senare ska jag, christine och elsa in till stan :D. aja nu ska jag äta frukost. 

 
De här supersnygga skorna kommer från stadium och kostar 149 kr. Jag måste verkligen
skaffa ett par till i "vår". Eller i alla fall ett par vita tygskor.
:D

let`s dance

hellu, nu är jag hemma från simmningen och ska precis slå mig ner vid let`s dance. Idag var jag, christine och emelie i täbycentrum och shoppade. Jag köppte en jätte söt sommarkläning från gina tricot, 199 kr. lägger ut en bild senare :)

Och tack så jätte mycket för bloggen emmee, den var jätte fin!:)

pw`s garderob

Nu har jag kommit in innanför dörren här hemma. Det blev skidor idag och jag är helt slut!! Jag var singel på träningen idag så jag åkte ungifär lika mycket som jag brukar på 20 träningar :P.

stor garderob eller vad?!


Lylloss Pernilla Whalgren, hon borde verkligen sjänka sin garderob till "välgörenhet" (mig, med andra ord) :p
Tänk om man hade en sånhär garderob hemma! Det skulle absolut vara mitt favoritrum :Dhaha. men jag har inga kläder att fylla den med än, så jag får väll vänta ett tag till.

Nu ska jag hämta en stor kopp varmt vatten med honung (för jag har riktigt ont i halsen och hostar typ hela tiden, jag har hört att det ska hjälpa) och sen göra so läxan, innan jag kyper till sängs. puss

it´s torsdag

Godmorron! Jag vet inte varför jag är uppe så tidigt, för jag har egentligen sovmorron till halv tio. Men är man pigg så är man. Idag har jag inte så mycket inplanerat, ikväll ska jag antingen åka skidor eller gå på friskis och svettis. Men jag har jätte ont i halsen, så vi får se.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duchen och sen kanske jag försöker få lite ordning på mina kläder. :D


oc

Hellu! Idag kännde man verkligen att det börjar bli VÅR! :) Jag är i akut behov av nya vårkläder. Jag tror jag ska in till stan i helgen och då kan man ju iallafall satsa på att få med sig någonting hem:)haha.

Jag har fått låna fjärde OC boxen av christine och den är sååå bra, men den hade varit ännu bättre om marissa fortfarande levde. Jag kunde inte sluta gråta när jag såg dethär. OBS! om du är känslig bör du nog undvika klippet, innehåller starka känslor! haha :)



aja, nu ska jag försöka ta mig igenom spanskaläxan och se den sista halvtimmen av Grey`s anatomy. puss

update

Hej! Det var ett tag sen jag skrev något nu och det var bara för jag har varit ganska trött och busy. Men nu ska jag försöka komma igång igen så ni får gärna fortsätta läsa här. Nu har vi iallafall bokat resa till nästa sommarlov, och det bär av till kanarieöarna. haha lite tidigt att bokan nu kanske, men bätre tidigt än aldrig ;p eller vad man nu säger. Här är en blid från någon solig strand där, hoppas det är lika fint dit vi ska.



Igår kväll när jag kom hem från min skidträning slog jag mig ner i soffan och tittade på den sista kvarten av DH. Det är såå bra! xoxo cecilia

Rachel Bilson



Rachel har verkligen koll på stilen, även om hon bara ska ner på stan och hämta lite lunch ser hon bra ut. Men bli inte förvånade om ni om några månader ser henne i någon av stockholms butiker, för hon har hört  att alla i Sverige är väldigt snygga och trendiga!! tackar :D (jag ska nog inte ta åt mig)haha.

Jag ska snart (imorron kanske)fixa en ny header eller christine ska, för jag kan inte ;p. Men nu är jag ganska trött så jag tänker snart gå och lägga mig. puss!

vinter igen

Hello! Idag har det varit en rätt så stressig dag, efter skolan hade jag tennis, simmning och sist men inte minst skidor. Så direkt när jag kom innanför dörren hemma satte jag på tv:n för att se den sista halvtimmen av Desperate Housewives.
Jag hade hoppats på att få börja shoppa vårkläder snart. Men i morrse när jag vaknade så var det alldeles vitt ute, så jag får väll vänta lite till då. Men här är iallafall en söt sommar klänning från www.nelly.com pris 749kr. Puss!


i skolan

Hejhej! Igår var jag på friyshustet inne i stan. Det var någon tjejgrupp (united sisters)som man kunde gå med i och träffa nya kompisar. men jag ska inte fortsätta för det tog längre tid att ta sig dit  och tillbaka än man var där. nu är jag i skolan och ska skriva något om medeltiden, men kommer bara inte på vad. kram

sent

hejhej!Nu ska jag precis gå och lägga mig. Till middag åt vi potatisgratengoch kyckling. Det var jätte gått! Nu har jag också läst ut min bok "en oväntat semester". Den var bra, men llite seg i mitten. Jag skulle egentligen skrivit en recension till imorron, men jag årkar inte göra det nu. Jag missade inte heller gossipgirl, som de senaste gångerna hehe. Det var jätte bra!!!! Så i fortsättningen kommer jag alltid vara fullbokad mellan sju och åtta på söndagarna. 
 


Förresten så var det kvinnoagen idag, eller igår :D hoppas ni firade ordentligt!! Nu måste jag verkligen såva, det är en dag imorrgon också. godnatt

söndag

hej! Idag var jag på skidtävling. Det gjick ganska bra, jag komm tvåa av tre, haha :D. När jag kom hem åkte mamma och jag till täbycentrum. Och på en halvtimme köppte jag en väst, en blus (lindex), läggings (bikbok)och ett kodlås. så jag är väldigt nöjd.

Ikväll ska jag se gossipgirl, för första gången i mitt liv :). jag måste också läsa ut en bok så jag kan skria recension till imorron. Jag kanske hinner skriva en gång till senare idag. ses :D

idag

Hej på er. Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att simma. Eller i "lunchpausen" var jag och mamma i solna centrum och åt mat :) När jag kom hem från simtävlingen åt vi middag, thai mat. jag tog kycklingwok som vanligt (de senaste två gångerna)haha. Sen tittade vi på melodifestivalen. Men jag tycker inte det var så jätte bra låtar med. Nu måste jag sova för imorron har jag skidtävling och då måste jag gå upp tidigt. godnatt


lördag

godmorron på er! nu ska jag äta frukost och sen simma. så jag kommer inte hinna skriva förän ikväll. kram

fredag kväll

hejhej! jag presis kommit hem från min simmträning, skönt. vem vill egentligen simma på en fredagskväll ... inte jag iallafall! i morron har jag simmtävling i solna, tror jag. så jag måste upp jätte tidigt. :( nu ska jag äta middag och sen titta lite på let`s dance. kram

ny blogg

Hej! Äntligen har jag skaffat mig en ny blogg. Jag skriver om vad jag gör på dagarna och allt som dyker upp. Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt under dagarna, men förvänta er inte för mycket, hehe. Nu ska jag och emelie kolla på top model, det som är kvar iallafall kram!


en liten bild från i somras!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0